Julbord för heeeeela slanten!

Vad har vi gjort under helgen då? Jo vi har käkat julmat, mat å lite mer julmat! I fredags så hade Jönsson & Kinell julbord på Thon Hotell i Charlottenberg. Mormor å morfar kom hit och passade Vilde Bill medans vi fick åka iväg en sväng. Det var en intressant ikväll måste jag säga, de är lite speciellt att vara nykter på Jönssons julbord, man är ju i stark minoritet kan jag ju säga... Vissa var såpass fulla så de trillade av stolen under middagen, då var klockan ca 19,30-20. Bra jobbat! Lilleman hade skött sig exemplariskt, showat en heeeel del å somnat så snällt utan knorr.

Lördagen var de dags för ännu mera julbord, denna gången i Karlstad på Blue Moon Bar och julgala. Markoolio, Mikael Rickfors, Lili & Susie, Boney M, Starboys m fl stod för underhållningen, skitkul!! Massor med god mat, ett helt underbart efterrättsbord och mycket trevligt sällskap gjorde kvällen fantastisk!

Dock imorse så ringer farmor å farfar och informerar om att natten har varit allt annat än angenäm. Felix hade varit sååå lessen och verkade inge pigg så de kom ut med honom strax efter 10. Han verkade piggna på sig, åt en grötportion å sov tre timmar. Dock under em så han har haft de kämpigt å efter att ha ringt sjukvårdsrådgivningen så inser vi att vi missat jourtiden på sjukhuset med 26 minuter. Sköterskan på rådgivningen rådde oss att försöka härda ut och ringa VC imorrn, de gör inte så mycket på akuten iaf + att man får inge pencillin förän apoteket öppnat iaf. 

Här är en bild på sjuklingen, han har inte somnat i
vårt knä på 9 månader alltså är han sjuk nu!


Kommentarer
Postat av: theesan

Men stackars lille skrutt...hoppas han piggar på sig snart.

kram

2008-12-07 @ 23:16:02
Postat av: Fredrika

Stackare..krya på dig nu lilleman! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback