Livstecken

Nu är de längesen bloggen blev uppdaterad men just nu räcker inte tiden till. Vi målar, tapetserar, river ut tvättstugeinredningen och monterar den nya, brottas med vattenläckan i väggen mellan badrummet och tvättstugan, varit på 60års kalas, eldar skräp.....Firat jul med nära och kära och umgås med vänner...... listan kan göras lååååång! De är verkligen tur och härligt att ha kärleken hemma tills den 8 januari. Vi ska mysa, få en massa gjort, mysa ännu mer och må gott! Lilleman härjar runt som vanligt och testar gränser utan dess like på hans charmiga vis.

ikväll har vi myst med chips, dip samt en brasa, de var otroligt välbehövligt tror jag =)

Fika på Nordell´s

Idag var de fika inbokat med Linda, skönt att få slippa sjukstugan en liten sväng =) Att en sån här stund med en god vän, äppelpaj m vaniljvisp, några koppar kaffe samt en snabbis i några affärer kan göra susen för ens humör! Tror vi båda kände så, rätta mig om jag har fel? =) Nu har vi slagit rekord i att träffas de sista om man jämför med de sista året. De är inte lätt alltid att ta tag i saker och få dem gjorda, de halar och går väldigt lätt och tiden bara tickar på. Snart får vi ta en vinkväll igen tycker jag, hade riktigt kul sist!!

Annars är de jobb imorrn som gäller, Erik får ta över rodret här hemma. Jag ska få leka hela dagen, få frukost, lunch och mellis serverad, prata skit med de andra som jobbar samt dagens höjdpunkt: Åka madrass i snön(nu du Thesan blir du avis va?) =)

Annars är de hög tid att beställa julkorten nu, de är ju bara 13 dagar kvar till jul. Har jag "fin" framförhållnings som vanligt? Jajjemen! =)


Tillbaka på ruta 1

Lilleman mådde ju allt annat än bra i söndags, piggnade på sig rejält natt till måndag. Åkte till Vc ändå för att få de kollat och de var ju inget med varken öronen eller halsen. Igår var han lite gnällig, ingen feber men trött. Idag var han väldigt trött, han har orkat vara vaken i totalt 7½ timme under hela dagen innan han stupade isäng för kvällen. Alla som känner Vilde Bill vet att detta aldrig hänt förut. Han kanske har blivit en "normal" bebis när han är sjuk? Ingen feber under dagen men under kvällen sa de *pang* och termometern visade 39,0 grader. Hoppas stackarn kryar på sig snart, han äter ju minimalt och han dalar redan på viktkurvan....

Älskade mums, jag hade bytt med dig på 2 röda om de gick, hellre att jag är sjuk än du =(

Julbord för heeeeela slanten!

Vad har vi gjort under helgen då? Jo vi har käkat julmat, mat å lite mer julmat! I fredags så hade Jönsson & Kinell julbord på Thon Hotell i Charlottenberg. Mormor å morfar kom hit och passade Vilde Bill medans vi fick åka iväg en sväng. Det var en intressant ikväll måste jag säga, de är lite speciellt att vara nykter på Jönssons julbord, man är ju i stark minoritet kan jag ju säga... Vissa var såpass fulla så de trillade av stolen under middagen, då var klockan ca 19,30-20. Bra jobbat! Lilleman hade skött sig exemplariskt, showat en heeeel del å somnat så snällt utan knorr.

Lördagen var de dags för ännu mera julbord, denna gången i Karlstad på Blue Moon Bar och julgala. Markoolio, Mikael Rickfors, Lili & Susie, Boney M, Starboys m fl stod för underhållningen, skitkul!! Massor med god mat, ett helt underbart efterrättsbord och mycket trevligt sällskap gjorde kvällen fantastisk!

Dock imorse så ringer farmor å farfar och informerar om att natten har varit allt annat än angenäm. Felix hade varit sååå lessen och verkade inge pigg så de kom ut med honom strax efter 10. Han verkade piggna på sig, åt en grötportion å sov tre timmar. Dock under em så han har haft de kämpigt å efter att ha ringt sjukvårdsrådgivningen så inser vi att vi missat jourtiden på sjukhuset med 26 minuter. Sköterskan på rådgivningen rådde oss att försöka härda ut och ringa VC imorrn, de gör inte så mycket på akuten iaf + att man får inge pencillin förän apoteket öppnat iaf. 

Här är en bild på sjuklingen, han har inte somnat i
vårt knä på 9 månader alltså är han sjuk nu!


Mer snö och pulkaåkning

Det snöar ju som bara den, skitkul att det fått stanna kvar några dagar! Dock känns de som om att det kan gå fort att de tinar bort, de ligger ju runt nollan på termometern nu :/  Vi passade på att åka lite mer pulka nu, gött att få frisk luft.




Vårt Pippi Långstrump-träd, ihålig gömma för sockerdricka! =)



Lilla huset på prärien, riktigt längtar tills vi gör om framsidan! Skisserna är
gjorda, kommer bli mycket bättre efter =)

Badhuset med Thesan & Viktor

Måndagen spenderades först på Nordgatan hos Mamma Mu som bjöd oss på lunch. Felix busar som bara den och hans älskade mormor blir full i skratt när han drar igång med sina upptåg. De gäller att hänga med i svängarna, ständigt nya upptåg i kombination med lååååånga armar och snabba små ben gör sitt =)

Eftermiddagen spenderades med Thesan och Viktor på badhuset, de är så kul att se grabbarna bada! De älskar ju vattnet och att få leka och plaska är en riktig höjdare! Felix hoppar från kanten och är hur duktig som helst, dyker gör han oxå, de är synd att det inte går att få några undervattenskort längre. Mycket roligt att gå dit, det får vi göra om Thesan! Vi passade på att äta efteråt, inte helt lätt dock med ett litet runt bord samt två bläckfiskar på varsin sida.... hmmm...

1årskalas!

I söndags var de dags för fisens födelsekalas för närmsta släkten. Klockan 13 började de ramla in folk till en någorlunda nyvaken Felix, idag hade han matchat in mat- och sovklockan perfekt! =) Tacopaj, sallad, baguetter, cider, dricka och måååååååååånga tårtor stod på menyn. Vi hade bakat 3 stycken samt att Eriks farmor tagit med en oxå, behöver jag säga att vi hade lite kvar efteråt?

Fisen fick massor med paket, dock var han inte värst intresserad av att öppna dem. Det är tur att hans kusin var desto mer frivillig! =)

Nya vrålåket, volvo C30



"Ska tårta va gott menar ni?!"


Efter att alla gått var han huuur slut som helst! Men tro inte att han ville ta en powernap för de, nejnej! Jag och Erik trodde ju att vi oxå skulle få sova en liten stund så vi kröp ju ner alla tre i sängen..... efter 45 minuter med en skitglad Felix så gav vi upp å gick ut och invigde pulkan.....