Hur kunde jag glömma?!?!

Felix ska få en kusin!! Tjohooo!!! STOOOOOOORT grattis till Ulrica och Karl, runt jul är de beräknat att komma en liten tjej. Roligt att de kommer en tjej mitt bland alla pojkarna =) Äntligen kommer lite saker vi köpte till Felix till användning igen, de ska låna babyskyddet å ev lite mer. Måste erkänna att man blir lite avis då jag tycker de var skithäftigt att få gå igenom en graviditet å förlossning.

Lite tråkigt att de bor i Sunne, blir ju tyvärr inte att man träffas så speciellt ofta. De är ju inte långt att åka alls egentligen men ni vet, "jag ska bara" och så går tiden. Men nu måste vi iaf dit och lämna saker i god tid, då får vi även se ´nya huset de håller på att totalrenovera =)

Sen verkar de även som att de är en tremänning på gång, Eriks kusin i dalarna har skrivit på sin MSN att han ska bli farbror så stämmer de så blir de fler småttingar i släkten!

Nu är de sängen som gäller, imorrn blir de k-d med SHOPPING på schemat *ingenärgladareänjag*

Guldkorn just nu

De mysigaste man kan göra nu när lilleman sover sen några timmar tillbaka är att smyga in till honom och kika på lilla miraklet när han sover. De är så oerhört rofyllt och alldeles underbart att få se ett sovande barn, Sådana här tillfällen blir man sentimental, för ett år sen var jag gravid runt v.26-28 nånstans. Kände Liten(arbetsnamnet i magen) varje dag och magen gick i vågor. Nu är lilla älsklingen redan 9 månader gammal och på väg att gå från bebis till barn. Om bara några månader fyller han 1 år, ska lära sig krypa ordentligt och lära sig GÅ. Min lille groda, ska han GÅ? De gör ju stora barn, inte vår lille goding! Skrämmande vad tiden går fort nu!

BF till helgen!

Tjihoo, till helgen blir de barnfritt! Lillprins bus ska till farmor å farfar på lördag å även spendera natten där. Jag å kärleken drar då till Karlstad å shoppar och mår gott å sen myskväll hemma? Eller vad gör man när man är barnledig? God mat å myskväll står på schemat iaf å sen sooooooooovmorron! Ett tag sov vi ju till 8,30 men nu anser lilleman att dagen börjar vid 7 och där är vi inte riktigt överens än....

På tal om sömn, igår slog Felix alla rekord. Vakna 7, glad som en lärka. Trött strax innan kl 10 å somna som en stock. Sen vakna skrutten inte förrän kl 13! 3 timmars tupplur på dagen har väl aldrig hänt nångång under hans 9 månader på jorden. Men sen sov han INGET mer på hela dan, somnade först halv åtta på kvällen. Mat var inte heller speciellt intressant igår så de var väl en mellandag eller nåt.

Idag blir de slappdag hemma då jag har lite feber och är hängig. Min käre lillebror är på väg hit för lite sällskap, de är gott! =)


Tjejkväll!

På schemat idag stod de "jobb kl 8.30-16.30" å sen "Tjejkväll kl 18". Eller tjejkväll å tjejkväll, vi har ju numer tre unga charmörer med på middagarna som (nångång?) lystrar till namnen Liam, Emil å Felix. Skoj var de och idag kunde alla komma! Blir en hel del prat om allt mellan himmel å jord en sån här kväll =) Skoj att få se lille Emil med, de är svårt att komma ihåg att Felix varit så liten en gång i tiden. Mysigt att få hålla en sån liten igen å gud va gott de luktar! Dock var jag inte ett dugg avis då jag hörde att han har vänt på dygnet å är vaken hela natten typ. Då räcker de gott med lilleman =)

Imorrn blir de till att greja lite hemma, ska få låna tvättstugan hos mor å far så jag kan tvätta klädseln till sofforna, de är dags nu. Sen borde de verkligen dammas här hemma, å putsa fönster.... Jaja, städningen rymmer ingenstans utan finns kvar om några dagar med ;) Ska på pysselkurs på sönda med Thesan, grunderna i scrapbooking, luffarslöjd samt decoupage ska gås igenom, kul! =)


Vallåkra 2008 är avklarat!

Oj vilken helg! De har varit skitkul men vi är rätt trötta allihop nu. Felix slocknade strax innan 20 och då hade han ändå tagit powernap efter 18 på en halvtimme. De är ingen sak att ha med honom nånstans! 50 mil enkel resa till Helsinborg, 2 nätter på vandrarhem där hela familjen + lillebror till kärleken sov, upp tidigt tre mornar i rad, heldag ute på bilträff, restaurangbesök etc och allt har gått galant! Bara att sätta på Peltorkåporna och lilleman sover timmar i sträck under norra Europas största bilträff, inte dåligt! =) Strålande glad hela helgen och har charmat måååååånga!

Dock tycker vi alla tre att de är gött att få komma hem igen och de ska bli gött att få sova i sin egen säng inatt. De blir ju en aning intensivt såhär en hel helg, speciellt på Vallis. Mycke som ska riggas innan då vi stod samlade som förening iår.

Nu är de mycket att greja med, massa tvätt och mycket som ska plockas undan. De blir lätt packning då man har ne liten med på tur =)







Obesvarad kärlek

De är såååå synd om lilleman, han är upp över öronen förälskad. Han vill så gärna få krama och gosa  men de är tyvärr inte ömsesidigt!  Felix verkligen lyser upp och skiner som en sol och tjuter av glädje när flörten visar sig. Men så fort flörten inser att Felix är vaken och "gosesjuk" så ser de ut såhär:


Släpp ut mig nuuuuu!


Annars har vi träffat Fredrika, Thesan å Viktor idag. Thesan bjöd på skitgod paj till lunch och himmel va längesen jag åt paj! Felix ansåg att den var fullt ätbar han oxå men lite spagetti och köttfärssås var nog strået vassare! Mycke prat och ungarna hade skoj, visserligen är ju skrutten inne i en period då man ska utforska världen från knäet men lite på golvet hamna han iaf. Rundtur på Solmark stod på schemat, de är så skoj att få se ett hus som ska renoveras! Kul att få följa jobbet, är ju sjukt roligt att få renovera och göra om.

Så nu vill jag oxå göra om men de blir lite svårt. Får satsa på "nya" möbler istället, vill ha ett gammalt skrivbord som pysselbord till mig. I Felix rum så skulle en gammal skolbänk göra susen samt en koffert/kista till att ha leksaker i. Ett skåp för att ha istället för köpmansdisken å väggvintrinskåpet i köket vore inte heller fel. Lite vit färg på allt så blir de finemang sen! Får ge mig ut på en loppis/aktionsrunda snart gissar jag på.

Imorrn är de jobbdag för mig, de ser jag framemot! =)

J*vla blogg.se!

Hur kul är de att försöka göra inlägg när allt bara krånglar?! De är ju inte precis första gången som blogg.se krånglar, ska man behöva byta för att de ska funka? Vet att många har problem med blogg.se och de är ofta tekniska problem som inträffar. Vill ju bara att de ska flyta på när man ska infoga bilder etc.

Så, just nu kommer de bara ett gnäll-inlägg. Om sidan funkar lite bättre sen så kommer de ett inlägg i mer positiv anda!

Första dagen på nya jobbet!

Jepp, nu är de dags att bli en hååårt arbetande småbarnsmor! *host* Eller inte! =) En dag i veckan ska jag jobba nu resten av året och de ska bli KUL! Idag var de första dagen och de var helt okej! Skönt med en mjukstart för det var bara fyra barn på oss fyra vuxna. De blir ju en hel del frågor och massa med praktiska saker etc då vi inte hann träffas ngt innan stängningen då det blev klart så sent att jag skulle börja i Fiskevik. De är gött att de verkar vara flexibla och avspända, passar mig bra =)

Efter den väldans ansträngande dagen på jobbet(jag fick faktiskt nästan träningsvärk i armen av att lyfta kaffekoppen) så hade grabbarna rymt till Prästängen så då hamnade jag oxå där. De är alltid lika kul att se Felix reaktion då han får syn på att man kommer, strålande glad och skrattar gott!

På tur med lillprins bus!

igår drog jag å lilleman till Tina´s Ting i Ålgården och handlade lite.  Är ju sjukt sugen på att greja här hemma och nu står vardagsrummet på tur! Nya konsoller blev de + några krukor. Får se när jag får tid så ska jag göra nån ny tavla och hänga upp, har allt material hemma så =) Skulle gärna vilja ha en text ovanför soffan men frågan är hur de blir? Istället för tavlor? Nya överdrag till sofforna skulle inte heller sitta fel, vi ska ju ändå till Ikea snart!

Vi hamnade även på Kalenius och kikade lite på blommor, de tycker skrutten är väldigt intressant. Ännu roligare blev de då de kom ner i kundvagnen, hann väl rädda ungefär 50% av alla knoppen på ena bollkryssen! Han kastar sig vilt mellan borden för att få rycka lite i bladen, något säger mig att jag kommer få en egen trädgårdmästare om några år. Dock inte med riktigt lika resultat som i mina drömmar?

De slank iaf med några bollkryss, en ros, murgröna, krysantemum, höstaster å en vad-den-nu-hette-igen. Vågar mig satsa på att hälften av inköpet är dött inom 2 veckor, nån som sätter emot? =)