Shopping!

Idag styrdes kosan mot Kongsvinger för lite shopping, älskar det stället på sommarn. Har nu när jag tänker efter aldrig varit där nån annan årstid, får nog ta och ändra på de till vintern. Iaf så är de ruskigt roligt att åka dit på sommarn för när norskarna har rea, då har de REA! Inte nåt futtigt som i lilla Arvika inte, nej nej!
Idag fann jag:
1 par jeans
2 toppar
1 cardigan
1 kortärmad tunika
1 långärmad top

= 550 NOK!! Lindex och VeroModa kan man hitta mycket fint på =) Visst, jeansen var de ju inte såå stor rea på men de tog vi igen på Lindex. Hade ju egentligen tänkt köpa kläder till lilleman i den storleken han kommer ha i höst men de var ingenting kvar på rean i hans storlek och då kan de kvitta. Då köper jag hellre exakt likadana kläder till de ord priserna hemma, slipper kursen och kan dra alla miljoners bonuskort som gäller nuförtiden. De dröjer ju ett tag till innan vi börjar på strl 80 så man sitter inte i sjön precis ;)

Imorrn får de nog bli en hemmadag med lite bad i sjön om de är soligt. Pluttis älskar att bada och blir livsfarlig i närheten av vatten! Han SKA bada och kastar sig vilt tills han får plaska och busa, han är för gullig =)

Nu är de soffläge som gäller, har motionerat grästrimmern rejält så nu är jag välförtjänad av en vila iaf!



Vilken värme!

Oh vi flyter snart bort! Visst man ska inte klaga när solen väl kommer men att inte komma under 26 grader varmt inomhus nångång under dygnet tär! Lider verkligen med lillplutten som är aptrött och ska försöka somna i denna värmen. Av en väldigt knepig anledning så går de mycke bättre nu än i början av juni då de oxå var varmt? De är väl varmare nu? Aja, vi skyller väl på en utvecklingsfas igen, de ploppar ju upp titt som tätt! =)

Idag har vi roat oss hos kärlekens bror med familj. De har ju en liten gulligan på 2,5 år nu och han är ju för skön! Pratar oavbrutet och kan knappt sitta still i 10 minuter, trött som en gnu var han men han och lillplutten verkar gå efter samma måtto: Vi kör tills vi stupar!! Plutten fick träffa farmor och farfar idag igen då de var där en sväng oxå, de passade ju plutten igår så vi fick roa oss med att spela fotbollsgolf(de var btw skitkul!)

Imorrn ska vi till den andra hälften av teamet grabbarna grus, DE HAR AC INNE!! Varför har vi inte kommit på den briljanta idéen att åka dit tidigare?!? Slippa den stekande solen för en liten stund =)

Bara lite till mamma??

Här kämpar vi in i de sista! *skratt*



"Snälla mamma, jag är inte såå trött, får jag vara uppe bara liiiiite till??
Jag kan ju missa något roligt! =)"

Nej lilla gubben, de ÄR sovdags nu, mamma och pappa lovar att du inte missar något. Gonatt lilla vän =)


Grillkväll hos Maria och Ola

Ikväll var de grillfest hos Maria och Ola på tapeten. Alla paren från promenadgruppen var inbjudna men Ann och Andeas kunde tyvärr inte komma. Annars var de fullt hus med övriga sex par samt småttingarna. Riktigt lyckat och jättegod mat! Tur de har så stor veranda så alla får plats! =)

Som vanligt så delade Felix och Viktor på en burk mat, de är riktigt skoj för Viktor AVSKYR fisk i vanliga fall men när Felix äter fisk så vill han ha och gapar sååå stort! *skratt* Skoj för Per att få se hur de går till när grabbarna grus är i farten!


Mamma mu med grabbarna grus



De är så kul att gunga, trött är jag med men vi kör tills vi stupar! =)


Hemma från Heidal!

Igår kom vi hem efter en helg i Norge, bilträff i vanlig ordning stod på schemat ;) De var gött att komma iväg en sväng faktiskt och vi njöt ordentligt av god mat och trevligt sällskap. Lyckat blev de med, vi lyckades plocka två pokaler och de var bra med tanke på att juryn älskar orörda bilar typ väldans orginal. "Fineste lakk" samt "peoples choice" dängde vi till med =) Skoj att de är andra utsällningen hittils och att vi plockat pokaler på båda, ändå är bilen långt ifrån klar!







Bild på pärlan och några nyfikna norskar =)





Fjäll i bakgrunden och lite av en hytta. Perfekt att bo några meter från uställningsområdet!



Vad tycks? 209 000 NOK för en Volvo 850? Den var i stort sett orginal och fullt med stenskott i huven. Lite skillnad i bilprisen där mot här =)