Vilken värme!

Oh vi flyter snart bort! Visst man ska inte klaga när solen väl kommer men att inte komma under 26 grader varmt inomhus nångång under dygnet tär! Lider verkligen med lillplutten som är aptrött och ska försöka somna i denna värmen. Av en väldigt knepig anledning så går de mycke bättre nu än i början av juni då de oxå var varmt? De är väl varmare nu? Aja, vi skyller väl på en utvecklingsfas igen, de ploppar ju upp titt som tätt! =)

Idag har vi roat oss hos kärlekens bror med familj. De har ju en liten gulligan på 2,5 år nu och han är ju för skön! Pratar oavbrutet och kan knappt sitta still i 10 minuter, trött som en gnu var han men han och lillplutten verkar gå efter samma måtto: Vi kör tills vi stupar!! Plutten fick träffa farmor och farfar idag igen då de var där en sväng oxå, de passade ju plutten igår så vi fick roa oss med att spela fotbollsgolf(de var btw skitkul!)

Imorrn ska vi till den andra hälften av teamet grabbarna grus, DE HAR AC INNE!! Varför har vi inte kommit på den briljanta idéen att åka dit tidigare?!? Slippa den stekande solen för en liten stund =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback