Sparlåga

Nu är de lugna puckar på Nygård som gäller. Renoveringen av Felix´s rum står still, vi har inte en droppe färg kvar och tur är väl det. Felix och jag är förkylda så de är inte många knop vi gör nu, insåg på förmiddagen att det bara var att ställa in promenaden. Fanns ju egentligen inga alternativ men det hade varit så kul att få visa lilla huset på prärien för tjejerna. Men om två veckor kanske de kommer för till veckan är vi inbjudna till Jessica och Melker på lekstund.

Annars kommer snickarn till veckan och projekt "flyttavindsgarderobsdörren" startar. Det verkar bara ett enkelt projekt, iaf i mina ögon. De är väl "bara" att ta fram lilla tigersågen, mäta och såga upp ett hål? Regla lite, upp med dörrkarm å tjoff dit med dörrn? Och regla lite där den satt förut, få dit en liten gipsskiva å isolering och pang upp med lite ny panel? Verkligheten ser troligen ut annorlunda....

Men SEN(efter Felix´s rum) kan projekt sovrum starta! Eller ska jag ta ingångshallarna? Eller trappen och hallen där? Eller listerna å fönsterfodret i badrummet? Eller alla innedörrar? Eller....... ?

Eller näe, vi tar ett skumbad och njuter lite istället!! =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback