Promenad med mammorna

Idag var de dags att rulla barnvagn i Flogned, Jag, Thesan, Maria och Ann var hurtiga och gick. Mia och Ella var smarta och kom till fikat, så har jag oxå haft lust att göra ibland! ;) Troligen var de sista gången vi hade promenaden hos oss iaf här i Flogned, sen får de vackert komma till Ränkesed för promenad! =) Ungarna lekte och busade en del, nu är de riktigt skoj att se Felix och Viktor tillsammans, samspelet börjar ta fart ordentligt! Lilleman kan peka ut Viktor och även Thesan, han förstår att de hör ihop.

När samtliga åkt hem smällde plutten i sig en hel burk mat på två röda, han var såååå trött så vi kröp ner tillsammans i vår binge och somna, myyyys =) Vakna 2 timmar å 20 min senare av att pappsen höll på att laga mat!

Vi pälsade på oss allihop och gick ut för att greja iordning pärlan som ska lämna vår ägo på lördag om allt går som de är tänkt *tåriögat* Tog och varmkörde pärlan en sista gång, känns snopet att inte få avsluta bygget helt och hållet. Vi var ju på så god väg!!

Bara 14 dagar kvar tills sista kontraktet skrivs och vi blir husägare på riktigt. Troligen bara en halv vecka kvar innan vi har nycklarna i vår hand.... LÄNGTAR!

Kommentarer
Postat av: Anonym

javisst är det härligt att se bröderna grus!! Det lär bli många godbitar i framtiden.

2008-10-16 @ 22:00:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback