Badhuset & McDonald´s

Idag var de mys å slappardag på förmiddan för att sedan styra kosan mot Arvika där Thesan å Viktor väntade på badhuset. Lilleman ska ju undersöka allt så de gällde att hänga med i omklädningsrummet. Dock väl i bassängen så hängde han fast i mig, där blev han försiktig! Nog för att jag förstår honom då det var mycket folk där och en hööööög ljudnivå! Dock letade han upp clownmobilerna i taket, de gillade han skarpt på babysimmet =)

När vi åter stod i duschen efter vi gått upp så gör Vilde Bill en resa i golvet, dock går de bra med huvudet. Han orkar hålla emot så de inte small i golvet. Dock fick rumpan ta emot smällen då de sträva klinkersgolvet skrapade upp ena skinkan till den milda grad att han blödde. Men inte en tår fällde han!

Vi struntade i att äta på Sture´s vid badhuset, hur mycket folk som helst så vi åkte till Donken istället. Luuuuugnt och skönt, Felix smällde i sig nästan en hel hamburgare å lite strips. Begriper inte hur han orkade! Då han såg att Viktor fick ballong så ville även lillfisen ha, den roade han sig kungligt med hela vägen hem genom att sitta och slå den på mig och skratta så mycke han kunde.

Imorrn sticker v till Sunne och klämmer 3veckors bebis! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback